Vés al contingut

Número 5 Revista Oikonomics dels Estudis d’Economia i Empresa

10 Juny 2016
tags:

Hola,

Ens fa molta il·lusió presentar-te el número 5 de la nostra revista Oikonomics. Com saps, cadascuna de les dues edicions anuals d’Oikonomics té com a eix central un dossier monogràfic que, aquesta vegada el dediquem a un tema d’especial rellevància com és la reflexió sobre l’ensenyament de l’economia a la universitat.

Sota el títol “Repensant l’ensenyament de l’economia a la universitat” presentem les aportacions de representants d’estudiants i de professors de l’àmbit de l’economia que qüestionen els plantejaments i l’orientació d’aquesta formació. Una crítica que s’ha intensificat amb la darrera crisi, però que ja existia amb anterioritat.

Per analitzar aquesta qüestió, hem recollit diverses opinions que reflecteixen amb la profunditat necessària els eixos centrals de la crítica que tenen com a denominador comú la manca de pluralitat.

Alhora, i com en les edicions anteriors, en aquesta cinquena també hi trobaràs tant la secció de Treballs Finals com la secció de Miscel·lània.

Pots accedir a la revista fent click aquí

 

Desitgem doncs, que et resulti interessant aquest nou número d’Oikonomics, la revista dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC, i que trobis estimulant la lectura dels articles que conté.

 

6a014e6089cbd5970c014e60f3e101970c

Els comentaris estan tancats.