Skip to content

Una nova Reforma: què hem de fer? / Una nueva Reforma: ¿qué debemos hacer?

17 Novembre 2014

Us volem informar que el proper divendres 28 de novembre l’equip Fiscal UOC, organitza una Jornada sobre la Reforma Fiscal 2014.

L’acte tindrà lloc a l’edifici Barcelona Growth Centre.

Volem compartir i valorar amb vosaltres els principals canvis d’aquesta reforma, que entrarà en vigor el 2015, i que afectarà a la fiscalitat d’empreses i persones, influint en la presa de decisions presents i futures.

Per això, comptarem amb un dels membres de la Comissió d’Experts per a la Reforma del Sistema Tributari Espanyol, que ens emmarcarà l’estat de la qüestió, i amb altres ponents experts en la matèria que intentaran respondre a la pregunta: Una nova reforma: què hem de fer?

Tota l’informació relativa a l’inscripció (gratuïta) i el programa, estan al vostre abast al link:

http://www.uoc.edu/portal/ca/agenda/2014/agenda_523.html

També podreu seguir el desenvolupament de la Jornada i expressar la vostra opinió al hastag: #UOCreformafiscal14

Us hi esperem a tot@s.

Fins aleshores, rebeu una cordial salutació,

 

Os queremos informar que el próximo viernes 28 de noviembre el equipo Fiscal UOC celebra una Jornada sobre la Reforma Fiscal 2014.

El acontecimiento tendrá lugar en el edificio Barcelona Growth Centre.

Queremos compartir y valorar con vosotros los principales cambios de esta reforma que entrará en vigor el 2015 y que afectará a la fiscalidad de empresas y personas, influyendo en la toma de decisiones presentes y futuras.

Para ello, contaremos con uno de los miembros de la Comisión de Expertos para la Reforma del Sistema Tributario Español, que nos enmarcará el estado de la cuestión, y con otros ponentes expertos en la materia que intentarán responder a la pregunta: Una nueva reforma: qué debemos hacer?

Toda la información relativa a la inscripción (gratuita) y el programa están a vuestra disposición en el siguiente enlace:

http://www.uoc.edu/portal/es/agenda/2014/agenda_523.html

También podréis seguir el desarrollo de la Jornada y expresar vuestra opinión en el hashtag: #UOCreformafiscal14

Os esperamos a tod@s.

Hasta entonces, recibe un cordial saludo.

 

imagen inscripció

 

Els comentaris estan tancats.