Skip to content

Nova revista electrònica dels Estudis d’Economia i Empresa: Oikonomics

3 Juny 2014
Ens fa molta il•lusió poder presentar un projecte que s’ha fet realitat en el marc dels estudis d’Economia i Empresa. Es tracte de la primera edició d’Oikonomics, revista d’economia, empresa i societat, creada amb una clara missió de transferència de coneixement a la nostra comunitat acadèmica (estudiants, docents i alumni), però amb una forta vocació per ampliar la seva influència en àmbits professionals, empresarials i socials.
Aquesta nova revista electrònica es proposa actuar com a nexe d’unió entre la comunitat acadèmica i els agents socials, empreses i organitzacions involucrats en els processos de canvi en la societat del coneixement. La magnitud de la transformació és tan gran que la col•laboració entre aquests agents és indispensable per a superar els reptes i les oportunitats en benefici del conjunt de la societat.
Cadascuna de les dues edicions anuals d’Oikonomics tindrà com a eix central un tema monogràfic, que s’ha d’ajustar a aquests principis de cerca de respostes en aquest entorn d’incertesa. Es tracta de disseccionar qüestions paradigmàtiques que simbolitzin aquest estadi evolutiu accelerat i de fer-ho des de la perspectiva que transmeten els principis bàsics del mapa competencial transversal dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC: aportant una anàlisi crítica, amb l’adopció d’actituds i comportaments, d’acord amb una pràctica professional ètica i responsable i seguint uns principis irrenunciables.
Amb aquestes principis hem abordat el primer tema monogràfic d’aquesta revista: l’ús de l’e-learning en l’educació superior. Una qüestió clau en els nostres dies que afecta les institucions educatives de diferents nivells, però també, com es pot identificar en els continguts d’aquesta primera edició, les empreses i organitzacions.
Podeu accedir a la revista a través d’aquest link:
http://oikonomics.uoc.edu/divulgacio/oikonomics/ca/numero01/sumari.html

Desitgem doncs, que et facis teva aquesta publicació, creada amb la voluntat i il•lusió de fer xarxa entre tota la comunitat UOC.

 

Dia-del-agua-620x418

Els comentaris estan tancats.